Min mode- och skönhetsstil - Emilie TØmmerberg

Emilie, som bloggar om skönhet på tidningen Costume, inspirer oss dagligen med sin snygga mode- och skönhetsstil. Här berättar hon om sin hudvårdsrutin och vilka produkter hon alltid bär med sig i väskan.

När började du blogga och hur kommer det sig att du började blogga om skönhet?
– Jeg startet å blogge smått i 2012 da jeg studerte informatikk ved Universitet i Oslo. Jeg hadde et behov for å gjøre noe kreativt ved siden av studiene og jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av skjønnhetsprodukter. På den tiden jobbet jeg for By Malene Birger, så det var naturlig at jeg også blogget om klær. Jeg bruker selv mye tid på å lese om nye skjønnhetsprodukter og ønsker hele tiden å lære mer, så da bruker jeg bloggen til å dele mine erfaringer.

När känner du sig som finast?
– Jeg føler meg finest når jeg er glad, lever sunt og er aktiv. Jeg føler meg også veldig fin når jeg er med kjæresten min. Det hjelper også med velstelte bryn, negler og hud.

Hur skulle du beskriva din mode- och skönhetsstil?
– Jeg har generelt en veldig klassisk og feminin stil, men liker å bryte det litt opp med røffere elementer. Jeg er veldig glad i å pynte meg og føler meg finest når jeg fremhever formene mine. 

"Jeg føler meg finest når jeg er glad, lever sunt og er aktiv. Jeg føler meg også veldig fin når jeg er med kjæresten min. Det hjelper også med velstelte bryn, negler og hud." 

Hur ser din signaturlook ut när det kommer till skönhet?
– Smoky eyes i bruntoner med en eyeliner for å gi øynene en diskret cat eye fasong. Jeg liker dewy hud så jeg bruker flytende foundations og kremprodukter. Leppene holder jeg naturlig med en nude lipgloss.

Var hämtar du inspiration till din mode- och skönhetsstil?
Jeg henter inspirasjon overalt alt fra venner til moteserier, bloggere og tumblr. Det kan være en stor forskjell på hva som er fint i virkeligheten og hva som er fint på bilder, som blogger ønsker jeg å representere begge deler. Det er noe annet å se hvordan sminke er på en ekte person fremfor bilder, hvor lys og kamerautstyr har mye å si. Jeg liker også å følge med på kjente personer som har like farger som meg og en kropp jeg kan relatere til.

Din hy är helt fantastisk! Berätta lite om din hudvårdrutin? 
Tusen takk! Jeg tar godt vare på huden min ved å rense den hver kveld og er opptatt av gode hudpleieprodukter. Jeg bruker alltid en ansiktsolje, øyekrem og en ansiktskrem med mye fukt. En gang i uken peeler jeg huden og tar ansiktsmaske, og jeg prøver å bruke Clarisonic-rengöringsborsten min hver dag.

Vilka makeupprodukter har du alltid med dig i makeupväskan?
– Jeg har mange sminkevesker og mye produkter, men jeg har alltid med meg en liten makeupbag vesken min og den representerer vel hva jeg bruker mest. Den inneholder som regel en flytende foundation, concealer, highlighter, brynsprodukt, brun eyeliner, rouge og bronzer. Så har jeg alltid med meg minst fire pleiende leppeprodukter og en leppestift.

Bästa skönhetstips för kalla vinterdagar?
– Ta ekstra godt vare på huden din ved å spise sunt og bruk gode ansiktsprodukter tilpasset sensitiv hud, de aller fleste blir mer sensitiv på vinteren. Jeg bruker alltid mye fetere produkter og ansiktsolje morgen og kveld når det blir kaldere. Det kan også være lurt å bruke et oljebasert renseprodukt eller en rensemelk.

Du skriver även en hel del om hälsosam mat och träning, kan du dela med dig av ditt bästa hälsotips?
– Trening er så viktig, det er godt for hele kroppen, huden, fordøyelsen og aldring. Når jeg trener får jeg masse motivasjon til å spise sunnere og jeg får mer energi. Det er mange kostholdsråd og jeg tror på at man må lære seg å lytte til sin egen kropp. Jeg teller ikke kalorier men er opptatt av å få i meg næringsrik mat og spesielt sunne fettsyrer. Jeg personlig merker stor forskjell når jeg kutter ned på sukker og raske karbohydrater.

Emilies skönhetsval 

Läppstift eller läppglans
Rouge eller bronze
Mörkt eller ljust nagellack
Uppsatt eller utsläppt hår

Words by: Photographs by: Emilie Tømmerberg