Naiselo45+: Naisen Elämää Netissä

Naiselo45+ on aikuisen naisen elämää sulostuttava blogi, jota tuottavat tutut kauneustoimittajat Sini Kesänen ja Kaisa Virtanen. Nämä ihanat naiset sukeltavat naisia kiinnostaviin lifestyle-aiheisiin ilon ja innostuksen kautta, pilke silmäkulmassa. Nyt tutustutaan Siniin ja Kaisaan ja saadaan esimakua pian valmistuvasta Novage-testistä.

Ketä olette ja mitä teette?
– Olemme Sini Kesänen ja Kaisa Virtanen, kaksi pitkänlinjan kauneustoimittajaa. Kirjoitamme freenä eri lehtiin kauneusjuttuja ja järjestämme kuvauksia.

Mikä Naiselo45+ -blogi on?
– Naiselo45+ -blogi on suunnattu 45 vuotta täyttäneille naisille. Sen aiheina ovat kauneus, muoti, sisustus, ruoka + juoma ja matkat, eli niin sanotut lifestyle-aiheet.

"Käsittelemme ajankohtaisia aiheita. Valitsemme esiteltävät tuotteet sillä perusteella, että voimme seisoa niiden takana."

Kirjoitatte aktiivisesti naistenlehtiin. Miksi pidätte myös blogia?
– Toimittajina meille kertyy paljon aineistoa, jota emme aina voi käyttää lehtijutuissa. Siitä saimme ajatuksen perustaa blogi. Kirjoitamme blogia samalla kunnianhimolla kuin lehtijuttuja. Käsittelemme ajankohtaisia aiheita. Valitsemme esiteltävät tuotteet sillä perusteella, että voimme seisoa niiden takana. Otteemme on ammatillinen.

Kauneustoimittajan työ kuulostaa unelma-ammatilta. Onko se sitä?
– Kauneustoimittajan työ on ennen kaikkea toimittajan työtä: tiedon hankkimista, kirjoittamista, kuvaustuotteiden hankkimista, kuvausten järjestelyä, taittojen tarkistamista ja niin edelleen. Moni luulee työn olevan täynnä glamouria. Sitäkin tietysti on, mutta sen osuus on häviävän pieni.

Oriflamen Novage-tuotetestaus on ensimmäinen laatuaan blogissanne. Miksi lähditte mukaan?
– Kauneustoimittajien yhdistys kävi pari vuotta sitten tutustumassa Oriflamen Tukholman toimistoon ja laboratorioon (marginaalin kuva). 
Jo silloin havaitsimme, että kyse on laatutuotteista. Kun meille sitten tarjoutui mahdollisuus järjestää Oriflame Novage -testi, johon osallistuu 10 blogimme lukijaa, emme epäröineet hetkeäkään. Testaajat ovat sitoutuneet käyttämään kolmen kuukauden testiajan vain Novage-tuotteita. Odotamme innolla testaajien tuloksia.

Seuraa Naiseloa osoitteessa
www.naiselo.fi.

Words by: Photographs by: Sakari Majantie